Terugblikken en vooruit kijken

En zo is er weer bijna een jaar voorbij. Een jaar met een hoop ervaringen en veranderingen voor mij en ons gezin. De geboorte van onze kleine meid, het compleet vastlopen van onze oudste op school en thuis op emotioneel vlak, het balanceren op het randje van (helaas weer) een postnatale depressie, voor zowel zoon als mijzelf hulp vragen en deze soms uit onverwachte hoek krijgen. Zo heeft de begeleiding voor onze oudste ook de ogen bij mij geopend. Wat lijken wij in heel veel dingen ontzettend op elkaar. Soms is dit lastig met name als we spiegelen maar vaak is dit erg fijn, omdat ik zijn gedachtes, gevoelens en behoeftes begrijp. Voor mezelf heb ik hulp gekregen op een andere manier dan ik dacht. Gelukkig stond ik nog in contact met mijn lieve HSP coach en omdat de wachtlijst voor een psycholoog zo lang was, ben ik het in de tussentijd op een andere manier gaan aanvullen. Juist op dat moment kwam Energetix in mijn leven. Het dragen hiervan en inmiddels het verkopen er van geeft mij zoveel balans, energie en een geluksgevoel! Ik heb jarenlang elke emotie die een mens kan voelen zowat dagelijks in sneltreinvaart ervaren en dit putte mij zo vaak uit. Hoe vaak vond ik mijn “anders zijn” (in mijn geval HSP) een belemmering, hoewel ik diep van binnen wist dat dit juist mijn kracht is. Ik wist dat er van binnen iets moois zat wat er op zat te springen om eruit te kunnen. Hoe fijn dat dat dit jaar gelukt is en ik hier ook anderen mee kan helpen! En wat heeft het inmiddels een hoop deuren geopend en zijn er veel fijne (vaak via internet maar daardoor niet minder waardevol) ontmoetingen op mijn pad gekomen! Dit jaar dan ook een beetje andere voornemens dan voorgaande jaren. Dit jaar wens ik voor mezelf: heel veel kunnen genieten van mijn gezin en de dierbaren om mij heen in goede gezondheid en vooral lekker vaak gek doen, want daar worden wij happy van. Door groeien in mijn kennis en inzetten van mijn HSP zijn. En mijn bedrijf laten groeien, zodat ik heel veel mensen om heel veel verschillende redenen kan helpen maar dan wel op zo’n manier dat ik dicht bij mezelf blijf. Hiervoor lopen er al een aantal plannetjes maar dit vertel ik in een later stadium.
Mijn tip voor het nieuwe jaar: doe eens iets wat jullie normaal niet zouden doen, zet die stap, kom uit de comfort zone. Wie weet is het niks maar niet geschoten is altijd mis.
En mocht Energetix in 2018 ook een plekje in jullie leven kunnen krijgen dan zou ik zeggen “go for it!” ik ben altijd bereikbaar voor informatie via mail info@athomeandheart.nl en Facebook pb
Ik wens jullie allemaal een fantastisch, gezond, evenwichtig en super gezellig 2018!

2 Comments

  1. Bedankt! Ik ben ook erg blij dat jij me met Energetix kennis heb laten maken. Fijne jaarwisseling en een mooi 2018!

  2. Weer mooi geschreven Linda !
    Ik ben blij dat jij erbij bent gekomen. Je bent echt een kanjer en ook in 2018 ga je knallen. Weet ik zeker !!

    Fijne jaarwisseling

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven