Blog: alweer 1 jaar Energetix!

Laatst viel ineens het kwartje dat we alweer 1 jaar Energetix in ons leven hebben! Wat gaat de tijd toch snel. Ik kan me nog goed herinneren hoe ik me toen voelde. Een zware periode van ontzwangeren wat letterlijk als een achtbaan van hormonen voelde en ik wederom bang was voor een postnatale depressie, een jochie van 7 die totaal niet lekker in zijn vel zat, een schat van een baby die de nodige aandacht vroeg en een man die ons waar kon ondersteunde maar ook flink uitgeput was.
Wat ben ik blij we toen voor dat ene “simpele” kinderarmbandje van Energtix kozen. Snel daarna nam ik een Magneethart en wat bracht dat een hoop positieve veranderingen in ons leven. We voelden meer rust in ons hoofd, mijn achtbaan werd een stuk kalmer en ik kreeg weer energie en zin in nieuwe avonturen. Ondertussen moest manlief er ook aan geloven vanwege zijn vele hoofdpijn en migraine en ik hoor het hem nog zeggen: wat kan zo’n ding nou doen? Nou schat ondertussen heeft die SportEX er voor gezorgd dat jouw migraine nagenoeg verdwenen is en je een betere nachtrust hebt.
Wat ben ik blij dat ik het kleine stemmetje in mijn hoofd negeerde en naar mijn hart geluisterd heb en mijn eigen bedrijf ben begonnen. Nieuwe deuren zijn geopend, ik heb inspirerende en warme mensen ontmoet, ik heb vaak kippenvel momenten gekregen als ik hoorde wat voor prachtige ervaringen anderen met Energetix hebben en ik heb eindelijk weer met paarden “gewerkt”! Natuurlijk is het ook vaak genoeg moeilijk en zit ik met de handen in het haar als er iets de soep in loopt of ik simpelweg de tijd niet heb. Maar het geeft zo’n voldaan gevoel als het dan toch lukt of als ik leuke reacties van anderen krijg. Dan denk ik: ja Lin, dat heb je toch goed voor elkaar!
Ondertussen begint het met markten en avonden ook te lopen en om eerlijk te zeggen, vind ik het leuker dan gedacht en zie ik kwaliteiten in mezelf die ik eerder niet zag. Uiteraard krijg je ook wel eens mensen aan je stand met vreemde opmerkingen maar iedereen staat in zijn/haar recht om er van te vinden wat ze willen. Sommige boeit het letterlijk niks en vinden het gewoon prachtige producten en anderen willen van de hoed en de rand weten.
Ik hoop nog vele jaren met Energetix te werken. Ik put mijn kracht uit mijn eigen fijne ervaringen, dat van mijn gezin en inmiddels tevreden klanten. Ik hoop dat ik daardoor een stukje van mijn authenticiteit kan overbrengen en meer mensen kan inspireren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven