Magnesium de vonk van het leven!

Magnesium is naast zuurstof en water onze derde levensbehoefte. Magnesium is nodig bij meer dan 300 processen in ons lichaam. We nemen magnesium op uit onze voeding. Echter kan ons lichaam dit niet langdurig opslaan en hebben we dagelijks magnesium nodig. Echter is er door de verarming van de bodem en een veranderde leefstijl een steeds grotere groep mensen met een magnesium tekort (mede aangetoond door de WHO). Hierdoor kan men op den duur  geestelijke en/of lichamelijke klachten ervaren. Met name spierkrampen is een bekend gehoorde klacht maar dit is slechts een klein voorbeeld.

Zechsal bestaat uit pure magnesiumchloride . De producten zijn ontwikkeld voor opname via de huid, omdat deze manier bijzonder effectief is  en minder belastend voor het maag/darmkanaal. Het geeft het lichaam een magnesium boost en heeft ook een verzorgende werking.

Magnesium is ook een echte teamspeler, te denken aan de combinatie met calcium en vitamine D. Zoals ik eerder aangaf, is het de ondersteuning van meer dan 300 processen in ons lichaam. Teveel om hier op te sommen maar ik geef hier graag meer uitleg en advies over indien gewenst.

Als vertegenwoordigster van de Zechsal magnesium academie pleit ik voor de vergroting van de bewustwording van het belang van magnesium.

Dit doe ik door workshops en lezingen te geven. Mocht je hier interesse in hebben dan hoor ik het graag. Je kunt altijd contact op nemen!

met code HOMEHEART ontvang je een leuke korting

Bron: www.zechsal.nl

terug naar boven