Vandaag bestaat At home & heart precies 2 jaar!
Het avontuur begon eerder dat jaar met het advies een magneethart te gaan dragen voor mezelf en een kinderbandje voor de oudste. Hij zat slecht in zijn vel en het ging op school niet goed waardoor hij totaal overprikkeld was en slecht sliep. Zelf voelde ik me weer wegzakken in een postnatale depressie en had ik totaal geen energie meer. Het was de tweede keer dat dit gebeurde en ik had mezelf beloofd dit keer wel hulp te zoeken. Dit was niks om me voor te schamen maar een totaal op zijn kop lichaam en hormonaal iets. Uiteraard zocht ik reguliere hulp maar ik wilde ook een meer natuurlijke ondersteuning. Na een tijdje zeer tevreden dragen, ben ik me meer in de magneten gaan verdiepen en wilde ik dit ook aan anderen adviseren. Ook al om de simpele reden dat het mooie sieraden zijn en ik daar erg van hou. Maar naast dat ik boekhouder ben, voelde ik al jaren dat ik daarnaast nog iets wilde doen om anderen te helpen. En Energetix leek me daar uitermate geschikt voor. Dit hele proces zorgde bij mij voor zoveel positieve energie dat ik me uit een diep donker dal voelde opkruipen. Er ging een wereld voor me open wat ondernemen betreft. Later kwam daar nog Zechsal magnesium bij en ook hiermee ging een wereld aan informatie en letterlijk energie voor me open. Ik heb super leuke mensen leren kennen, heel veel kennis opgedaan en veel mensen met de producten blij mogen maken. Ik heb veel over mezelf geleerd en voel me nu dichter bij mezelf en meer in mijn kracht dan ooit.
Was het alleen maar leuk? Nee zeker niet. Naast dat het ondernemen me af en toe ontzettend onzeker maakte, heb ik op markten gestaan waar ik me vreselijk voelde, voelde ik me toch schuldig zoveel van huis te zijn in het weekend, had ik het idee dat soms niemand op mij zat te wachten (geduld is niet mijn sterkste punt) en ging het thuis ook niet vlekkeloos om zo maar te zeggen. Ik combineerde het met een baan, een baby, een man die veel van huis is en een zoon die vanwege zijn gevoeligheid en hoogbegaafdheid compleet vast liep omdat hij op de verkeerde school zat. Daarmee moest ik ook onder ogen zien dat hij toch echt een kopietje is van mij. En we konden wel voor hem willen en verlangen dat hij weer in zijn kracht kwam te staan maar dan moesten wij wel het goede voorbeeld geven. Dus ook ik moest met mijn faalangst, perfectionisme en fixed mindset aan de slag. We hebben als persoon en als gezin een hele mooie groei doorgemaakt en dit heeft mij ook in het ondernemen gesterkt. Ik sprak natuurlijk vaak met mensen over hoe ik met mijn bedrijf begonnen ben en kreeg toch vaak een teken van herkenning. Mensen die vastliepen, moe waren van het drukke bestaan, hormonaal uit balans zijn of in een soortgelijke situatie mee maken met een kind. En zo geloof ik dat alles met een reden gebeurt en ik met mijn verhaal en mijn producten mensen kan ondersteunen. Mijn authentieke verhaal, waar ik nu echt trots op durf te zijn.
Gaandeweg is het ondernemen me steeds beter af aan het gaan. Oké ik lees veel over gedegen plannen, doelgroep bepalen, ondernemingsplannen en heb beroepsmatig natuurlijk ook wel kennis. En ik moet eerlijk bekennen dat het misschien handiger was geweest als ik er niet meteen vol in zou zijn gedoken zonder deze voorbereiding. Maar ja, zo is het aard van het beestje.
Ik weet ondertussen steeds beter wat wel en niet bij mij past en welke koers ik wil varen. Uiteraard moet ik het ook zakelijk bekijken maar ik durf nu op mijn onderbuikgevoel te vertrouwen en die zegt dat ik op het juiste pad zit en ik nog een hele tijd zo lekker door blijf gaan.
Heb je het idee dat dit ook weleens jouw pad zou kunnen zijn? Of heb je behoefte aan meer informatie over de producten? Schroom dan niet om contact op te nemen! Ik doe dit voor en met jullie!

Vandaag dus reden voor een feestje! Dit keer niet met taart maar met mijn allereerste zelfgemaakte paleo brood. Reuze benieuwd hoe d
it gaat smaken nu ik in een (zo veel mogelijk) suikervrije lifestyle ben beland. Maar dat is weer een ander verhaal. Wordt vervolgd haha.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven