Blog: een dag vol inspiratie

Gisteren ben ik naar een hele leerzame en gezellige trainingsdag geweest in de Flexlounge in Capelle a/d IJssel georganiseerd door Energetix. Ik heb al een aantal trainingen gehad meer gericht op de producten zelf, de magneten en de gebruikte materialen. Dit keer begon het met een workshop magneet massage. In het begin even onwennig, niet gewend anderen aan te raken en het “oh jee doe ik het wel goed” gevoel. Maar al snel ging het goed. En wat een fijne en laagdrempelige manier om iemand een ontspannende massage te geven zeg! Heel leuk was dat er een aantal dingen terug kwamen die ik op een cursus baby massage heb geleerd en nog steeds met regelmaat op beide kinderen toepas. Voortaan ga ik dat met de MassagPebble doen. Naast de massage pebble is er ook de MagnetMassage. Ook een fijne massage tool welke in beide uiteinden magneten heeft van verschillende sterkte. Deze tool is dan ook op verschillende manieren te gebruiken. Heeft u vragen met betrekking tot deze massage tools voor zowel privé als zakelijk gebruik (pedicure, manicure, masseuse en dergelijke) dan kunt u altijd contact opnemen of dmv op deze blog te reageren. Meteen het idee gevat de gastvrouw of -heer van een sieradenparty deze massage te geven om te laten ervaren hoe het voelt. Het fijne van de magneetmassage is dat het gewoon over de kleding (shirt, dunne trui of hemd) gegeven kan worden.
Na een héérlijke en welverdiende lunch ook nog een zeer interessante workshop gehad meer gericht op de persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Wat ik zo fijn vind aan deze trainingen is dat het zo breed toepasbaar is. Niet alleen met Energetix en mijn eigen bedrijf maar ook in het gezin of op mijn werk. Echt een verrijking! Leergierig als ik ben, ga ik dan ook graag zoveel mogelijk als ik kan naar dit soort dagen. Maar eerlijk is eerlijk, het is best intensief! Nu dan ook heerlijk naar buiten om van het zonnetje te genieten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven