De oh zo fijne maar oh zo drukke decembermaand

Van de week zegt onze oudste ineens: “mama, ik ga maar alvast mijn schoen zetten. Dan weet ik zeker dat Sinterklaas mijn verlanglijstje op tijd heeft.” Verhip dacht ik, is het alweer bijna zover? Over een paar weken komt de beste man alweer aan. En dan begint de gezellige tijd tot en met december weer. Een hele leuke tijd maar ook zeker voor veel kinderen een hele spannende tijd. Zo ook hier in huis. Daarom ben ik blij dat hij al geruime tijd een kinderbandje draagt.
Bij deze spannende weken kunnen de Energetix kindersieraden een handje helpen. De magneten kunnen ervoor zorgen dat de prikkels beter worden verwerkt en daardoor minder stress ervaren wordt, de concentratie verbeterd wordt en het in- en doorslapen beter gaat. Maar de sieraden hebben wel enige “inwerktijd” nodig. Daarom is dit een mooie tijd om er mee te beginnen.
klik hier voor de kindersieraden

Maar daarna komt voor veel mensen de kerst stress en komen de gedachtes: heb ik wel alles op tijd af? waarom heb ik zoveel mensen uitgenodigd? zal er voor iedereen genoeg te eten zijn? of gewoonweg geen zin hebben in de verplichtingen die er in de decembermaand voor veel mensen helaas bij horen.
Ook hier kan een magneetsieraad bij helpen. Een magneetsieraad kan (na enige “inwerktijd) helpen om lekkerder in je vel te zitten, stress en angst te verminderen, het in- en doorslapen te bevorderen en meer energie geven. Zo kan het nu beginnen met dragen helpen de decembermaand als minder stressvol te gaan ervaren en met een fris gevoel het nieuwe jaar in te gaan.
Door de diversiteit aan sieraden is het ook uitermate geschikt om als kado aan te schaffen. Er zijn zeer diverse sieraden voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen.
Klik hier voor de webshop

Ook voor dieren kan de december maand een hoop stress bezorgen. Energetix heeft speciaal voor dieren (honden, katten en paarden) een aparte lijn ontwikkeld. De producten kunnen dezelfde uitwerking hebben op dieren als op mensen en helpen stress te verminderen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven