Blog: een hoop voorpret en een vleugje (vol) spanning

Om eerlijk te zeggen vind ik het best spannend om vrijdag mijn eerste grote Ladies Night te hebben. De perfectionist in mij schreeuwt “HELP, ben ik er wel klaar voor en is alles perfect geregeld?” maar ik weet dat het goed komt. Ik had er alle vertrouwen in dat ik één dezer dagen bij een groot evenement zou komen te staan dus ik was al langzaam aan het voorbereiden. Ik had al, heel lief, behoorlijk wat presentatiemateriaal tijdens een team avond over kunnen nemen van een collega. Om het wat meer Linda te maken, heb ik het hier en daar wat aangepast en wat nieuws toegevoegd. Zo leuk dat ik mijn creatieve ideetjes bij mijn Energetix werk kan betrekken! En dat we een hoop hobby materiaal in huis hebben. Ondertussen nog wat sieraden besteld en een mega stapel flyers om de goodie bags mee te vullen. Vandaag is mijn lichtbak ook nog binnen gekomen die ik heel lief van mijn man gekregen heb. Dus die zal ook heel mooi staan. Samen met mijn enthousiasme voor het product en de wens hier meer mensen mee bekend te maken, zal het allemaal vast wel goed komen en een top avond worden! Als manlief op tijd terug is van zijn werk (en met een vrachtwagenchauffeur is dat altijd spannend) heb ik heel fijn de hulp van mijn moeder, inmiddels ook Energetix fan. We gaan er samen in ieder geval een leuke avond van maken en hopen daar veel enthousiaste mensen te woord te staan…en wie weet nog een glimp van een Full Monty man op te vangen haha.

een kleine proefopstelling gemaakt
een “klein” stapeltje flyers ontvangen
tijdens het customizen: een restje plakplastic van de boekenkast kwam goed van pas.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven