Juni, een volle gezellige maand

Soms bekruipt me het gevoel dat het leven langzaam gaat en er te weinig reuring in de tent is. En doorgaans houd ik niet van langzaam. Maar dan zomaar ineens stroomt de maand juni vol met leuke plannen en dan bloei ik op. Naast een aantal gezellige feestjes staat de avondvierdaagse op het programma. Of liever gezegd bij man en zoon en wel de 10 kilometer. Ietwat veel van het goede leek ons maar dit viel niet uit het hoofd van zoonlief te praten. Dus ze beginnen er gewoon aan. Bij inschrijving werd al gezegd dat er best een avondje gesmokkeld mocht worden en de 5 kilometer aangehouden mag worden maar mama staat wel klaar met magnesium voetenbadjes en er gaat een flesje magnesiumolie mee in de tas.
Volgende week vrijdag (14 juni) staat mijn eerste magnesium workshop op de planning. Er zijn al aardig wat aanmeldingen binnen en ik ben al goed voorbereid dus dat gaat een fijne avond worden. Een heel fijn idee dat ik mag gaan uitleggen waarom magnesium zo goed is voor ons lichaam en geest. Een stukje bewustwording creĆ«ren en advies geven. Er kan nog steeds aangemeld worden dus indien u benieuwd bent naar “mijn” verhaal en de producten, wacht dan niet te lang met aanmelden. Dit kan door een email te sturen naar info@athomeandheart.nl
Daarna een aantal leuke ladies fairs op de planning staan, te beginnen met 23 juni in Prinsenbeek. Een mooie zondag besteding met vriendinnen, moeder, zus, tante, nicht en/of buurvrouw. Ik krijg heel fijn weer hulp van mijn moeder dus ook voor ons een ladies fair. We staan hier van 12 tot 6 met onze stand met Energetix magneetsieraden en Zechsal magnesiumproducten. Wees welkom voor advies voor een mooi sieraad of een fijn magnesiumproduct. Ook hier mag ik een lezing geven over het belang van magnesium en kunnen bij de stand producten getest worden. Ieder jaar wordt er een goed doel gekozen waar de loterij aan gekoppeld wordt. Dit jaar is dat Thebe Hagedonk. Ook hier zal ik een mooie bijdrage aan leveren.
Later in de maand volgt er nog een ladies night en een super leuke markt gecombineerd met circus maar daarover later meer. Kortom genoeg leuke plannen en mogelijkheden om ons op te zoeken. Hopelijk tot snel!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven