Goed voor huid, haar en nagels

Voller haar wat meer glanst en minder gespleten punten.
Nee dit is geen shampoo reclame maar dit gaat over mijn eigen haar! En dat door een simpele dagelijkse toevoeging van OptiMSM® .

Mijn haar en ik wilden verschillende dingen. Ik wilde lang blond vol haar maar mijn haar werd donkerder. Ik kleurde het en verzorgde het daarom zo goed mogelijk. Het groeide wel maar spleet net zo hard. Het was vaak slap en futloos wat niet bij mij past maar ja wat doe ik er aan dacht ik.
Tijdens de Zechsal therapeutendag vertelde een collega dat zij trouw dagelijks OptiMSM® innam met water en verschil merkte aan haar haren en nagels.
Dat ga ik ook proberen dacht ik gelijk. En met resultaat! Ik merkte het zelf al wel maar de kapper bevestigde het ferm. Na een aantal maanden dagelijks de OptiMSM® in te nemen of aan mijn voetenbad toe te voegen, is mijn haar voller, glanzender en minder gespleten waardoor ze niet meteen weer het aangegroeide stuk hoefde af te knippen! Ik ben helemaal blij.

OptiMSM® is zwavel (in de vorm van Methyl Sulfonyl Methane) en wordt al eeuwenlang therapeutisch ingezet bij diverse klachten en aandoeningen.

Het gebruik hiervan heeft een gunstig effect op/bij:
– allergieën zoals bv bij hooikoorts
– reumatische klachten om de pijn te verlichten.
– het remmen van ontstekingen in het lichaam
– soepele spieren en gewrichten en gezond ouder worden
– is goed voor huid, haar en nagels
– MSM staat bekend als een natuurlijke pijnstiller.

OptiMSM® kan toegevoegd worden aan het voetenbad met magnesium vlokken of ingenomen worden. Bij aankoop van een pot zit altijd een beschrijving over de dosering. Met vragen hierover kunt u altijd contact opnemen.

De Zechsal sportlijn bevat ook OptiMSM® omdat dit icm de magnesium super fijn is om tijdens en na het sporten te gebruiken en voor sneller herstel van spieren en gewrichten na inspanning.

Voor meer info en de producten bestellen ga naar de webshop
Bestel met code HOMEHEART in de webshop voor 10% korting

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven