Koper wat kan dit voor u doen?

Bij veel Energetix sieraden is het mogelijk te kiezen voor een variant met koper of om deze toe te voegen door bijvoorbeeld een koperschuifje. Koper heeft van nature een antisceptische werking en is daardoor goed geschikt bij ontstekingsachtige klachten. Het kan het immuunsysteem een opkikker geven. Het koper geeft letterlijk steeds een beetje af aan de huid en kan zo door het lichaam opgenomen worden. Het kan enigszins wat huidverkleuring geven maar dat is makkelijk met water en zeep weg te halen. Heeft u een sieraad met koper wat dof uitslaat? Schrik dan niet, dit is juist een teken dat het koper wat aan uw lichaam afgeeft en is een goed teken!

Naast een boost aan het immuunsysteem kan het koper bij vrouwen ook een goed hulpmiddel zijn om de hormoonhuishouding op orde te brengen of te houden.
Persoonlijk heb ik er heel veel baat bij gehad in de laatste maanden van mijn ontzwanger periode. De achtbaan van hormonen was hierdoor een stuk dragelijker.

Klik hier voor de sieraden met koper.

Overigens mag tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding niet begonnen worden met het dragen van magneetsieraden. Dit is geen probleem als het al voor de zwangerschap gedragen werd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven