Start van het nieuwe avontuur

Mijn naam is Linda. Ik ben al jarenlang werkzaam in de financieel-administratieve wereld maar ergens voelde ik altijd dat ik ook graag iets creatiefs en/of nuttigs erbij zou willen doen. Hoofdwerk versus hartwerk zoals ik het altijd zelf noem.  Toevalligerwijs kwam ik in aanraking met Energetix magneetsieraden, omdat we zowel voor onze oudste als voor mijzelf een manier of product zochten om meer te aarden en te ontprikkelen. Hij begon met het dragen van een kinderbandje met schuifjes.Na een aantal weken merkten wij al verschil en ben ik zelf een magneethart met koper gaan dragen. Na verloop van tijd voelden wij ons een stuk lekkerder in ons vel en hebben we minder last van overprikkeling. Hadden dit maar een aantal jaren eerder geweten! Maar ik geloof ook dat alles op het juiste moment komt. Op dat moment werd mij gevraagd of ik interesse zou hebben ook distributeur te worden. Omdat ik zo enthousiast ben over dit product leek alles op zijn plek te vallen. Ik ben me gaan verdiepen in het product en de vele toepassingen er van en toen kon was de beslissing snel gemaakt.

Graag neem ik u mee in de fijne wereld van Energetix magneetsieraden en wellness producten. Neem een kijkje op de rest van mij website. Ik zal hier regelmatig nieuws, weetjes en productfoto’s op plaatsen.
Via de contactpagina ben ik bereikbaar voor al uw vragen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven