– Laat u altijd goed informeren als u voor de eerste keer een magneetproduct wil aanschaffen.

– drink genoeg (het liefst water) om afvalstoffen goed af te voeren. Om dit aangenamer te maken zijn hier ook MagnetSticks, onderzetters en het WaterQuartet voor.

– luister goed naar uw lichaam. De ene persoon is de andere niet en ieder lichaam reageert anders. Voor de een is het meteen prima om een sieraad of product continu te dragen. Voelt het voor u anders dan is het prima om het op te bouwen door elke dag een uurtje langer te dragen of eerst alleen ’s nachts. Doe vooral waar u uzelf prettig bij voelt!

– het opbouwen is ook raadzaam als u meerdere producten koopt. Als u bijvoorbeeld een armband en ketting koopt, begin dan eerst met het dragen van de armband. Als u zich er verder prettig bij voelt, kunt u de ketting ook gaan dragen. Uiteraard kunt u ook beginnen met de ketting, dit slechts ter voorbeeld.

– de magneten mogen (liever) niet nat worden. Enige uitzonderingen hierop zijn de MagnetSticks behalve de SportEX

– het wordt afgeraden om producten van Energetix te dragen als u een pacemaker heeft. In geval van zwangerschap is het raadzaam met uw arts te overleggen.

– de Neodymium magneten worden op een speciale manier opgeladen waardoor ze in 100 jaar tijd slecht 1% van hun kracht verliezen. Daarnaast wordt elk sieraad met hoge kwaliteit materialen gemaakt. Daardoor is een Energetix product gedurende heel wat jaren te gebruiken.

– ik sta voor de volle 100% achter de Energetix producten. Het is een hulpmiddel en geen vervanging van medicatie, arts of therapie. Energetix biedt het herroepingsrecht om het product ongedragen en in originele verpakking binnen 14 dagen retour te sturen tegen volledig restitutie van het aankoopbedrag. Daarnaast geldt er een retourregeling van een maand waarin u het product mag retourneren als het niet aan de verwachtingen voldoet tegen een vergoeding van 85% van het aankoopbedrag.En geldt er een fabrieksgarantie van 2 jaar op het materiaal (slijtage door gebruik oftewel gebruikssporen valt hier niet onder).

Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen. dit kan per mail naar info@athomeandheart.nl of een bericht op Facebook At home & heart

Klik hier om naar de webshop te gaan
terug naar boven