Blog: helemaal blij, ik heb er weer iets bij

ok nu hoor ik jullie denken, niet alweer een nieuw product. Nee dit keer niet. Waar ik al een tijdje op zat te broeden was om “iets” te gaan doen aan voorlichting. Ik voel steeds meer dat ik mijn missie wil uitdragen: bewustwording creëren dat ondanks het snelle, drukke leven ons geestelijke en lichamelijke gezondheid zeer belangrijk is om in balans te blijven en in goede gezondheid ouder te worden. En dat dit zeker haalbaar is op een relatief makkelijke manier wat in ons dagelijkse leven te integreren is.
Ik verkoop met veel passie Energetix magneetsieraden en Zechsal magnesiumproducten, omdat deze producten mij ondersteunen bij mijn balans. Dit is voor mij dan ook niet meer weg te denken. Over Energetix valt veel te vertellen maar is in mijn optiek ook een kwestie van ervaren. Zelf voelen wat de magneetkracht voor je kan doen.
Over magnesium is een schat aan informatie te vinden op internet, in de bladen en boeken. Dat is uiteraard heel fijn maar ik merk toch dat het stukje specifiek uitleg van de producten ontbreekt. En dát is dus wat ik nog meer ga doen! Een kleine twee weken geleden was de Zechsal therapeutendag in Veendam. Een super leuke dag met mede Zechsal adviseurs. Die dag veel geleerd, gekletst en bij de zoutmijn geweest. Daar kregen we duidelijke uitleg over de winning maar ook over de geschiedenis wat echt super interessant is. De dag ervoor had ik een goed gesprek met een van de directeuren van Zechsal over de magnesium academie. De leden van de magnesium academie geven presentaties en workshops op maat en denken mee over de ontwikkelingen op vakgebied en producten. Dat leek mij wel heel erg leuk, waagde een sprong in het diepe om te “solliciteren” en behoor ik er nu ook (vol trots) bij! Trots: omdat ik het belang van magnesium voor ons lichaam wil uitdragen, omdat ik persoonlijke uitleg over de producten belangrijk vind en zodat mensen met specifieke vragen bij mij terecht kunnen.
Hoe bijzonder is het dat ook dit weer op mijn pad is gekomen. Gewoon door een stukje tekst wat in een nieuwsbrief stond waar mijn oog op viel. Door één goed gesprek, waar zelfs mijn man van achterover viel hoe gepassioneerd en toch zakelijk ik sprak. Want ja het blijft zaken doen, ik wil dat mijn bedrijf groeit. Want doordat mijn bedrijf groeit, groei ik ook en doe ik dingen die ik niet eerder deed en voel ik dingen die ik niet eerder voelde en ondersteun ik anderen wat ik voorheen niet deed . En ik kan alleen maar zeggen hoeveel vlinders ik hierdoor in mijn buik voel. Ook doordat ik mijn weg steeds meer begin te vinden in mijn “alles is interessant” brein. Multipassionate met een mooi woord. Niet zelf bedacht maar in een webinar gehoord. Voorheen vond ik dat ik altijd moest kiezen. Lin, of je bent boekhouder of je gaat de zorg kant op. En als je dan een bedrijf begint, richt je dan vooral op 1 product of dienst. Beperkende gedachten die ik mezelf opgelegd heb maar nu naast me neer leg. Ok die valkuil van teveel tegelijk en dingen niet afmaken, ligt op de loer maar nu volg ik tenminste mijn hart. Om zelf happy te zijn, mijn kinderen een goed voorbeeld te geven en anderen te inspireren. Tijd om de plannen uit te gaan werken!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven