Top avond!

Wat was gisteren de Ladies Night een geslaagde avond! Best wel spannend in het begin maar toen ik met de (overwegend) dames in gesprek kwam, viel alles op zijn plek. Er was een hoop belangstelling en we (gelukkig kon mijn moeder mee om te helpen) hebben veel staan praten. Er waren mensen die nog nooit van Energetix gehoord hadden die ik van alles uit kon leggen. Er waren een aantal die zelf iets dragen of wel iemand kennen die het dragen naar volle tevredenheid. De uiteenlopende redenen en positieve ervaringen zijn ook zo bijzonder o.a. overgangsklachten, ontprikkeling/aarding en reuma werden genoemd. Ik kon ook iemand advies geven die al een product droeg maar hier toch nog wat vragen over had. Wat een fijn gevoel dat ik zo anderen kon helpen!
Helaas was de tijd te kort om overal heel diep op in te gaan. Ik hoop dan ook dat ik toch een aantal mensen nieuwsgierig gemaakt heb die een sieradenpresentatie willen afspreken. Dan kan ik er rustig de tijd voor nemen, meer over de producten vertellen en meer laten zien.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven