Linda

Getrouwd en moeder van een zoon en dochter. Hooggevoelig, (hoog)begaafd en altijd bruisend van de ideeën. Ik ben al jarenlang werkzaam in de financieel-administratieve wereld maar ergens voelde ik altijd dat ik ook graag iets creatiefs en/of nuttigs erbij zou willen doen. Hoofdwerk versus hartwerk zoals ik het altijd zelf noem maar het leven kabbelde gewoon verder.
Nadat ik na de bevalling van mijn dochter voor de tweede keer in een postnatale depressie afgleed en ik in het verleden al een flink aantal keren vastgelopen ben, vond ik dat ik het roer om moest gaan gooien. Dit oest anders, dacht ik toen. Ik wilde mijn kwaliteit van leven en gevoel verbeteren.

Toevalligerwijs kwam ik in aanraking met Energetix magneetsieraden op een moment dat ik samen met mijn zoon onze weg uit overprikkeling en naar een betere balans en aarding zochten. Mij werd gevraagd of ik interesse zou hebben ook adviseuse te worden. Omdat ik zo enthousiast ben over dit product leek alles op zijn plek te vallen. Ik ben me gaan verdiepen in het product en de vele toepassingen ervan en toen kon was de beslissing snel gemaakt. Voor mij was dat hét teken dat ik mijn hartwerk gevonden had!

Na een tijdje ben ik mop aanraden van mijn coach en goede vriendin magnesium producten gaan gebruiken, omdat dit niet alleen goed ontprikkeld maar ook belangrijk is voor tal van processen in het lichaam. Na een tijdje merkte ik duidelijk verschil en ben mij meer in magnesium gaan verdiepen en meer producten van Zechsal gaan proberen. Zo enthousiast over de producten vond ik dit een waardevolle toevoeging aan mijn bedrijf en zo geschiedde. Na een aantal maanden vol passie de producten te adviseren en nog meer kennis te vergaren, ben ik vol trots deel gaan uitmaken van de Zechsal magnesium academie om workshops te geven en kennis over te dragen.

Steeds meer kwam ik weer in mijn eigen kracht te staan, omarmde ik mijn hoogbegaafd- en hooggevoeligheid en durfde ik op mijn intuïtie te vertrouwen. Omdat ik er van overtuigd ben dat dingen niet zomaar gebeuren, is het nu de tijd om mijn kennis en ervaringen in te zetten om anderen te helpen.

Graag neem ik u mee in de fijne wereld van Energetix magneetsieraden en Zechsal magnesium producten.
Klik hier om contact met mij op te nemen voor voor al uw vragen over het dragen en/of de aanschaf van een Energetix product of Zechsal magnesiumproducten.

terug naar boven