Magnetisme is reeds duizenden jaren een fascinerend onderwerp voor vele volken geweest. Van de oude Chinezen en Egyptenaren tot aan de moderne tijd. De wetenschap ontrafelt dagelijks nieuwe geheimen door in de microkosmos door te dringen waarbij het aardmagnetisch veld ook een rol speelt.  

De magnetische energie is de elementaire energie, waarvan het hele leven van het organisme afhangt

aldus Nobelprijswinnaar voor Natuurkunde professor Werner Heisenberg.

De kracht van het aardmagnetisch veld neemt echter af. De neodymium magneten van Energetix zijn speciaal opgeladen en verliezen in 100 jaar tijd slechts 1% van hun magneetkracht.

Het effect van magneetsieraden is (nog) niet wetenschappelijk onderbouwd. Daarom plaats ik geen medische claims mbt medische klachten. Door de vele positieve ervaringen en de mond tot mond reclame die Energetix genereert, kan ik alleen maar aanbevelen om de magneetsieraden zelf te ervaren!

Energetix heeft het nuttige met het aangename gecombineerd met als resultaat een mooie lijn sieraden en wellness producten.
Het assortiment van Energetix is zeer uitgebreid. Er zijn veel verschillende soorten sieraden voor mannen. vrouwen, tieners en kinderen. Daarnaast is er nog een assortiment wellness en een assortiment speciaal voor dieren.

Bron: Boek Eindelijk gezond van dr. Verena Breitenbach

Persoonlijk advies of het plannen van een sieraden belevenis, stuur een mail naar info@athomeandheart.nl of bel/app naar 06-52 42 72 31

terug naar boven