Het buitenseizoen is geopend

Met de Lifestyle Flair bij Intratuin Breda op 2e paasdag opende het buiten seizoen voor At home & heart.
Wat een prachtige dag was het. Volop zon en veel gezellige stands. Erg leuk was het om daar met de magnesium en magneetsieraden te staan. Ook omdat mijn moeder mee was, het ongeveer om de hoek was van mijn ouderlijk huis en er een aantal buren gezellig kwamen kletsen. Kon ik meteen vertellen en laten zien “wat ik nu eigelijk doe”. Al met al een geslaagde dag.

Morgen met Koningsdag staan we met een kraam bij Stek Breda
Stek is een plek met een super gezellige vibe. Samen met Belcrum Beach organiseren ze de Stekmarkt waar vooral (creatieve) ondernemers staan en bij Belcrum Beach is de vrijmarkt. De markt is van 10 tot 17 uur. Kom gezellig langs! We pakken de kraam goed en sfeervol in, zodat het weer geen vat op ons heeft en maken er een fijne dag van!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven