Zechsal magnesiumproducten en vitamine D


Recentelijk is nogmaals wetenschappelijk aangetoond dat vitamine D magnesium nodig heeft om goed opgenomen te worden in het lichaam.
Als ik mensen over het belang van een goede gezondheid en magnesiumbalans spreek, vertellen ze vaak dat ze een voedingssupplement nemen waar (ook) vitamine D in zit. Vitamine D is belangrijk voor jong en oud. Het belang van een goede magnesiumbalans om de vitamines actief te maken is vaak nog onbekend. Het op peil brengen van deze balans kan door middel van (voeten)baden, magnesiumolie of –gel.

Maar ook de body cream maakt vitamine D actief in het lichaam.
De bodycream bevat 10% magnesiumolie, is verrijkt met shea butter en is ideaal voor de droge/geïrriteerde huid en zeer geschikt voor kinderen. Dit laatste omdat de magnesiumolie of sportgel vaak nog te heftig is en prikt, zoals bij onze kleine meid het geval is. De bodycream smeert heerlijk, verzorgt haar tere huid en zorgt voor een betere magnesiumbalans.
Daarnaast nog regelmatig (advies 2 x per week) een (voeten)badje met magnesiumvlokken voor het slapen gaan voor een heerlijke nachtrust en het op peil houden van de magnesiumbalans.

De bodycream en andere magnesiumproducten zijn te bestellen via www.zechsal.nl met code HOMEHEART ontvangt u 10% korting en boven de €20,- betaalt u geen verzendkosten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven