De lente tuinfair in Dordrecht op 27 mei

Onlangs had ik een Oriflame party bij een vriendin en tijdens die avond kwam ter sprake dat ik redelijk recent een eigen bedrijf ben gestart. Nou bleek de beauty adviseuse jaarlijks een tuinfair te organiseren voor beginnende ondernemers. Daar had ik natuurlijk wel oren naar! Ik heb een flyer mee gegeven (die dingen neem ik overal mee naar toe) en vond het toch wel een beetje spannend of ik nog wat zou horen. En een paar dagen geleden kwam de officiƫle uitnodiging via de mail binnen. Er waren al een aantal stands geboekt en ze vond mij er met de Energetix producten precies bijpassen. Hoe leuk is dat! Ik heb wel even gejubeld, want zoiets is natuurlijk super leuk om te horen. Dus bij deze: ik ben er bij op 27 mei op de lente tuinfair in Dordrecht ! Helaas kan ik geen feestende smiley toevoegen haha maar ik heb er zin in. Ik sta er met sieraden en wellness producten. Kom gezellig langs voor een mooi sieraad of advies!
Via onderstaande Facebook link kan het evenement bekeken worden (dit kan ook bekeken worden zonder Facebook account)

Facebook link

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven