Helemaal in mijn nopjes, ik heb een logo!


Ik ben ontzettend blij, want ik heb een logo! Een logo was iets waar ik nog niet over nagedacht had maar bij het eerste gesprek met een adverteerder kwam gelijk de vraag of ik een logo had. Mijn prachtige reactie ontlokte wat gelach: uuuhhh, ik heb toch een naam??? . En later weer toen ik met iemand praatte over samenwerken. Toen begon er toch wel een lampje te branden dat een logo nog niet zo’n onverstandig idee was. Het idee verdween een beetje naar de achtergrond tot ik een moeder van school sprak die grafisch vormgever is. Ik wist wel dat ALS ik hier iets mee ging doen ik dit zou laten doen. Ik ben erg van de doe-het-zelf maar ik wist ook wel dat hier wel wat meer bij om de hoek zou komen kijken dan wat knip, plak en typ werk in 1 of ander simpel bewerkingsprogramma. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ze voor mij aan de slag wilde om mijn logo te ontwerpen. En dat wilde ze! Gelukkig had ik al wat research gedaan, zodat ik wel door had wat ik ongeveer met mijn logo uit wilde stralen. Verder ben ik (denk ik zelf ) niet zo heel moeilijk. Ik vind iets mooi of totaal niet. Mijn moeder noemt dit altijd het AHA moment. Als ik dat heb, zit het goed! Heel benieuwd wat het resultaat zou kunnen worden, zijn we aan de slag gegaan (ik kijken en zij doen haha). Zo ontzettend knap hoe ze eigenlijk gelijk de sfeer wist te creĆ«ren die ik zocht! Na een aantal ontwerpen had ik al een gevoel maar ik wilde er toch een nachtje over slapen. Maar meteen in de ochtend heb ik geappt dat ik het zeker wist. Dit werd het! Maar daarmee was het natuurlijk nog niet af. Na een aantal mooie aanvullingen en aanpassingen kwam mijn logo te voorschijn. Duidelijk het AHA moment voor mij. Linda Bongarts, ik ben je heel erg dankbaar!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven