Gelukkig nog wat voorraad!

Hoe gaaf zijn deze kinderarmbandjes met magneetschuifjes!!!
Ik was met een bestelling bezig en dacht, laat ik eens kijken wat ik nog in huis heb.
Nou blijkt er voor de feestdagen zo een run op te zijn geweest dat de piraten schuifjes in de webshop ook nog eens (tijdelijk) uitverkocht zijn.

Maar zoals op de foto te zien, heb ik deze nog. En wat zou ik hier graag een jongen of meisje blij mee maken! Letterlijk omdat het er gewoon super gaaf uitziet! En figuurlijk, omdat de magneten kunnen zorgen voor meer balans, energie en een fijner welzijnsgevoel.
Dus mocht je interesse hebben dan hoor ik het graag!! Op = op geldig voor de piratenschuif. De overige producten zijn zowel bij mij als in mijn webshop te bestellen.
Uiteraard ben ik bereikbaar voor meer info en advies over bijvoorbeeld het aantal magneten of om direct te bestellen via email info@athomeandheart.nl of Facebook bericht

De bandjes zijn los te bestellen indien u al schuifjes heeft of een andere wil bestellen. In de bandjes zelf zit namelijk geen magneet. In de smalle schuifjes zit 1 magneet en in de brede 2 magneten. De bandjes kosten 8 euro en de schuifjes variƫren van 12 tot 16 euro.
Uiteraard kunt u alle combi’s bestellen die u zelf wil. De foto’s zijn voorbeelden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven