Super leuke en eerlijke review van Melissaschrijft


Tijdens het plaatsen van een bestelling op de site van Zechsal zag ik een link staan naar een website van de blogger van Melissaschrijft.nl. Zij plaatste een blog over haar testavontuur met Zechsal skin balm en Zechsal body cream in de strijd tegen acné/puistjes.
Reuze benieuwd wat zij van de producten vond!

Zij gebruikte de skin balm 3x per week als masker in de ochtend. Je kan de skin balm ook dagelijks naar behoefte gebruiken om plekjes aan te stippen. De skin balm oftwel milk of magnesia werkt kalmerend op de huid waardoor puistjes en roodheid verminderen.
Daarnaast gebruikte zij de body cream met shea butter als huidverzorging. De combinatie van magnesium en de shea butter werkt extra voedend en verzachtend.

En na 2 weken verzorging zag ze duidelijk verschil. Door het licht tintelende effect bij de eerste keren opbrengen, voelde ze al dat het “wat” deed maar na 2 weken waren de puistjes en roodheid duidelijk sterk verminderd.
Lees haar hele blog op: https://www.melissaschrijft.nl/2019/02/23/beauty-werkt-zechsal-pure-magnesium-tegen-puisten/

Omdat haar manier van schrijven en haar eerlijkheid mij zo aanspraken, heb ik er een mailtje aan gewaagd om te vragen of ik haar blog met bevindingen mocht delen. Zowat meteen kreeg ik een super leuke mail terug dat dit mocht! Ze heeft er nu in ieder geval ene volger bij. Zo zie ik maar weer eens wat er soms voor verrassends leuks op mijn pad komt. Niet alleen fijne producten maar ook leuke mensen.

Deze fijne producten zijn nu super makkelijk als set te bestellen via deze link gebruik de kortingscode HOMEHEART voor 10% korting, bestellingen boven € 20,- worden gratis bezorgd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven