Bestelmogelijkheden

Het bestellen van Energetix producten kan op 2 manieren:
– via mijn webshop
De bestelling komt rechtstreeks bij u thuis vanuit Duitsland. De garantie loopt via onze klantenservice daar. Mocht u al weten wat u wilt, het product rechtstreeks thuis willen ontvangen en zonder verder contact wat willen bestellen dan is dit de geschikte manier. Uiteraard ben ik altijd beschikbaar voor vragen
– direct bij mij:
Ik bestel het product, pak het leuk in en zorg voor het afgeven of doorsturen. De garantie voorwaarden blijven hetzelfde alleen loopt het via mij.
Contact kan via Facebook bericht of mail info@athomeandheart.nl
Mocht u eerst informatie willen over de producten en/of willen weten bij welke klachten het u zou kunnen helpen, dan kunt u mij altijd eerst een bericht sturen en daarna beslissen hoe u het liefst bestelt.
UITZONDERING BIJ GRAVEREN:
Indien u een product wil laten graveren dan kan dit alleen via een bestelling direct bij mij. Ik vul bij uw bestelling een formulier in wat ik vervolgens doorgeef aan hoofdkantoor.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven