Nieuwe waterstaafjes

De wellness collectie is uitgebreid met een aantal nieuwe waterstaafjes (MagnetSticks) !
Linksboven is een MagnetStick met een levensbloem motief. De kleine openingen vormen samen een patroon dat eruitziet als een luchtig, sierlijk ornament. Ik was al fan van het tegenstuk voor het magneethart met prachtige motief en dit is een mooie aanvulling daar op.

Nog een nieuwe MagnetStick is er één met vlinder motief Deze nieuwe waterstaaf is door zijn specifieke lengte, niet alleen geschikt voor glazen, maar ook voor waterkannen en flessen. Een prachtig motief vormt de prachtige vlinder, met een kleine Swarovski®-kristal in zijn vleugel.

Daarnaast is de MagnetStick Mandala ontworpen als een kleine waterstaafje, inclusief een kleine tasje als verpakking – perfect om mee te nemen. Aan de onderkant van het staafje zit op het hoogglans gepolijste oppervlak een fijn, ornamentachtig gegraveerd patroon Tegelijkertijd dient deze licht gekromde, vlakke kant als standvlak.

Onze ervaring en dat van mijn klanten is dat het water waarin een waterstick gestaan heeft zachter van smaak is en makkelijker te drinken is. Ik was geen goede waterdrinker maar dat is nu wel veranderd. De waterstaafjes zijn overigens geschikt voor elk soort drinken. Warm en koud.

Via deze link komt u bij wat extra informatie over de watersticks.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven