Tips voor webshop aankopen en de behoefte aan meer informatie

Steeds vaker krijg en lees ik vragen van mensen die graag een magneetsieraad willen aanschaffen via de webshop maar hier graag meer info over willen. Dit vind ik erg verstandig en daarbij help ik graag!
Mede daarom heb ik de “handig om te weten” pagina op mijn website gezet. Hierin staan wat algemene tips welke wellicht al enkele vragen kunnen beantwoorden.
Zijn er nog meer vragen? Dan hoor ik het graag. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en meer tips via de mail info@athomeandheart.nl of Facebook pb

Daarnaast is het ook mogelijk om een sieradenparty te boeken. Dit kan op een avond of eventueel in het weekend overdag. Dit is een ongedwongen (geen aankoopverplichting) manier om meer te weten te komen over de producten. Ik vertel uit eigen ervaring en inmiddels van vele anderen wat Energetix voor u kan doen. Daarnaast breng ik een aantal sieraden en wellness producten mee. We kunnen een balanstest, kopertest (of het lichaam koper nodig heeft) en een waterproeverij doen. De gastvrouw of – heer krijgt een leuke korting over het besteedde bedrag en iedereen gaat naar huis met een catalogus om nog eens rustig door te nemen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven