Introductie met Energetix

Als ik mensen voor het eerst over Energetix vertel, vragen ze vaak “Wat kan zo’n magneetsieraad nou eigenlijk doen?” Naast mijn mening en ervaring dat het prachtige sieraden en producten van hoge kwaliteit zijn, zijn de mensen vaak behoorlijk onder de indruk als ik vertel over de ervaringen van ons zelf en klanten, waaronder:

– meer rust in hoofd en lichaam bij (hoog) gevoeligheid bij zowel kinderen als volwassenen!;
– minder pijn bij fibromyalgie;
– minder vaak hoofdpijn en/of migraine;
– betere nachtrust bij zowel kinderen als volwassenen!;
– minder prikkelbaar;
– minder of geen menstruatie pijn;
– pijn weg bij tennisarm;
– minder pijn bij spierpijn of verstuiking door “lokaal” gebruik van de magneten.

Hoe fijn is dat? Vooral omdat ik hierbij kon helpen! 😊
Mocht u zelf meer info willen of iemand anders weten? Dan help ik graag! Ik ben altijd te bereiken via een Facebook pb of mail info@athomeandheart.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven