Combineer het nuttige met het aangename en geef of vraag Energetix kado!

December en januari. Een eind van het ene jaar en het begin van een nieuwe. We sluiten het jaar af met veel feestdagen, veel eten en bezoekjes en uitbundig kadootjes geven aan de mensen waar we van houden. Het nieuwe jaar beginnen we met een fris leeg blad en vaak goede voornemens van gezonder leven, minder uitgeven en meer rust. Waarom combineren we het dit jaar niet? Energetix heeft prachtige sieraden en wellness producten van goede kwaliteit en zijn heel fijn om kado te doen of te krijgen tijdens de feestdagen. De magneetkracht kan een goed hulpmiddel zijn om de goede voornemens kracht bij te zetten. Het kan zorgen voor een betere doorbloeding, betere afvoer van afvalstoffen, meer energie en meer innerlijke rust. En dit voor het hele gezin!
Hieronder staan een aantal voorbeelden maar er zijn zoveel verschillende en prachtige producten!

Neem een kijkje in mijn webshop voor het gehele assortiment.
Mochten er nog vragen dan dan hoor ik het graag. Contact kan opgenomen worden via email info@athomeandheart.nl of Facebook bericht

Ook zijn er bij mij kadobonnen te bestellen.

zie mijn eerdere bericht over de kadobonnen voor de voorwaarden


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven