Water drinken wordt makkelijker

Mijn persoonlijke ervaring in ons gezin en wat ik van klanten hoor, is dat drinken met een WaterStick, onderzetter of met het WaterQuartet makkelijker wordt. Door de lange weg die water door alle systemen en leidingen aflegt, verliest het zijn natuurlijke aardmagnetische kracht. De krachtige 0,2 tesla magneet in een WaterStick brengt het magnetisch veld over op het water. Mijn bevindingen zelf zijn dat het water zachter van smaak wordt en makkelijker drinkbaar. En dat in slechts een minuut of 10! En het staat nog eens super chique ook.
Uiteraard thuis eerst aan een streng testpanel onderworpen en hij vond zijn sapje lekkerder. Het kan gebruikt worden in zowel warm als koud drinken in beker, glas of karaf en zelfs in het water voor uw huisdier.
Ook zijn er onderzetters als u liever niets in uw glas of beker zet. Een onderzetter wordt door sommige ook wel een anti snurk plaat genoemd haha. Maar daar zijn de meningen over verdeeld dus kan ik niet als zodanig adviseren 😉

Daarnaast is er ook het WaterQuartet . Dit is een combinatie van een roestvrijstalen magneet element, amethist, bergkristal en rozenkwarts. Tijdens de afgelopen teamdag hebben we een proeverij gehouden en met het WaterQuartet smaakt het water weer net even anders dan met de sticks. Het is alleen al heel mooi om in een karaf te plaatsen maar maakt het water naar mijn mening echt zachter en makkelijker drinkbaar.

Meer info of direct bij mij bestellen? Dit kan via mail naar info@athomeandheart.nl of Facebook bericht
Bestellen kan ook rechtstreeks via mijn webshop

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven