Warme chocolademelk, kaarsjes aan en warme voeten

De koude periode komt er weer aan. Erg gezellig om met de kaarsjes aan en een dekentje op de bank te zitten. Voor veel mensen betekent dit ook een tijd van koukleumen. En ook daar kan Energetix voor in gezet worden!
De magneten stimuleren de doorbloeding. Een betere doorbloeding kan ook voor meer warmte in uw lichaam zorgen.
Goede opties bij bijvoorbeeld koude voeten zijn de MagnetWalk inlegzolen met leren zool en de Magnet4Go inlegzolen met stoffen zool. Deze inlegzolen met maar liefst 12 geïntegreerde magneten bieden maximaal draagcomfort en zorgen voor een aangenaam loopgevoel in zowel voeten als benen. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar en geschikt voor elke voet.
Ook zou een magneethart of magneetstrip op sokken bevestigd kunnen worden.
Bij kou en/of spanning op overige plekken op uw lichaam kunnen de magneetbandages helpen. Hierbij heeft u de keuze uit de MagnetBandage motion met 4 magneten. Deze heeft drie afneembare banden in verschillende maten met praktische klittenbandsluiting. Daarnaast kunt u kiezen voor de MagnetBandage met 6 magneten Deze schenkt aangename warmte en helpt bij spanningsklachten. Met de afneembare schouderriem kunt u de bandage comfortabel met de klittenband op elk plaats van het lichaam vastmaken. Zonder riem kan het, voorzien van een afzonderlijk bestelbare hoes worden gebruikt als zit- of hoofdkussen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven