Blog: wat heeft mij gedreven dit te gaan doen?

Wow, mijn eerste blog. Spannend en geweldig tegelijk. Ik krijg vaak de vragen hoe ik er op kom om Energetix te gaan verkopen en een website te beginnen. In een notendop komt het hier op neer: ik ben een vrouw van 35 jaar en al zolang ik me kan herinneren, voel ik me anders dan anderen. Niet beter of slechter of slimmer of dommer maar gewoon anders. Vanaf het moment dat ik opsta tot het moment dat ik ga slapen, staan mij gedachtes niet stil. Ik hoor, ruik en proef extreem goed. Soms handig, soms hilarisch maar vaak ook erg vermoeiend. Ik heb een olifantengeheugen maar ben soms zo chaotisch als maar kan. Ik kan goed leren en wil ook veel maar leg de lat ook super hoog met faalangst tot gevolg. Ik ben meerdere keren gigantisch vastgelopen maar ben (met hulp) ook elke keer weer opgekrabbeld. Ik ben boekhoudster omdat ik rustig word van cijfertjes, want het is wat het is en geen ruimte voor vrije interpretatie. Maar ik heb ook altijd het gevoel gehad dat ik naast dit hoofdwerk ook hartwerk wil doen. Iets creatiefs om mensen blij te maken of te helpen. Maar wat? Wat moest dit concreet worden? En toen kwam het! Ik liep vast omdat onze oudste compleet vastliep op school en met een baby in huis alles even op z”n kop stond. Een kopietje van mij qua gevoeligheid. Dus we spiegelden ons suf. Dit kwam ter sprake terwijl ik bij mijn fijne kapster zat. Zij verkocht al Energetix. Ze vertelde enthousiast en ik luisterde nogal sceptisch. Hoe kan zo’n magneet ons nou goed doen? Maar met de gedachte baat het niet dan schaadt het niet, eerst voor de oudste een armbandje aangeschaft. Vrij snel merkten we al effect. Toen wilde ik het zelf ook proberen en schafte een magneethart met koper aan (erg fijn midden in mijn ontzwangertijd). Ook ik merkte snel de werking maar ik had wel even langer nodig om in balans te komen. En dat is wat het mij doet. Ik ben weer beter in balans en heb veel meer energie! Ik was zo enthousiast dat ik hier met mensen over begon te praten. En links en rechts hoorde ik tekenen van herkenning in gevoelens, gedachten en klachten. Toen dacht ik: dit is precies het hartwerk wat ik nu zoek! Nu moet ik de stap wagen. Doodeng vond ik het (en soms nog steeds) maar wat ben ik blij uit mijn comfortzone te zijn gestapt. Ik heb de afgelopen tijd mensen kunnen helpen, boeiende gesprekken gevoerd, mensen aan het denken gezet of zij juist mij en ik hoor nu bij een super leuk team. Ik krijg hier zoveel energie van dus toen kwam het idee: waarom niet bloggen? Als middel om herkenning te krijgen, mensen de gelegenheid geven hierop te reageren met hun ervaringen of vragen en ook om het een beetje van me af te schrijven. En ik hoop dat het lukt, zowel voor jullie als voor mij!

10 Comments

 1. Hoi Linda, fijn om te lezen dat het zo lekker met je gaat! Je hebt ook mij aan het denken gezet… Misschien dat Madelon ook wat rust vind door het dragen van zoiets. Ja ik schrijf zoiets omdat ik niet zo goed weet wat ik voor haar zou moeten kiezen. Maar zodra ik daar uit ben hoor je wat van me!

  1. Hoi Marinka, bedankt voor je reactie! Ik hoop dat ik haar er inderdaad mee kan helpen. Kijk vooral naar wat ze mooi vindt en fijn vindt dragen. In mijn webshop kan je alles bekijken. Ik heb een aantal ideetjes wat misschien wel wat voor haar kan zijn. Aangezien ze dol is op dieren kan een sieraad uit de “dierenliefhebbers lijn” misschien wel wat voor haar zijn. Klik op deze link zodat je er direct bij komt om te kijken. En anders misschien een SportEX sportarmband. Deze kan wel tegen een stootje en mag nat worden. Ze zijn in verschillende kleuren en qua maat begint het bij s-m en dat is 14-16 centimeter polsomtrek. Dit is de link. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

 2. Wat heerlijk om te lezen dat het zo goed voor je helpt en dat je anderen er ook mee wilt helpen. Waar kunnen we bestellen?

  1. Ik ben er inderdaad erg blij mee! Bestellen kan via mijn webshop via de link WEBSHOP of persoonlijk bij mij, via email naar info@athomeandheart.nl of via een pb op mijn facebook pagina

 3. Wouw top Linda
  Zeker uit je comfortzone maar je staat nu op de eerste trap naar een super mooie toekomst. Want magneten werken SUPER. Ga zo door.
  Gr Agnes

 4. Heel mooi en herkenbaar! Je doet dat super, je hartwerk

 5. Wat een goeie eerste blog! Leuk om je verhaal te lezen.
  Je staat helemaal achter je product en deelt graag jouw ervaringen met en kennis over de mooie sieraden.
  Zelf draag ik sinds enkele weken het magneethart met koper en ervaar ik duidelijk verlichting van mijn klachten en lijk ik meer innerlijke rust te krijgen.
  Ik kijk uit naar je volgende blog! Veel succes.

  1. heel erg bedankt voor de leuke reactie!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven