Super leuk nieuws: uitbreiding van wellness producten

* SUPER LEUK NIEUWS *

Vanaf nu ben ik ook officieel verkooppunt van Zechsal magnesium producten!

Twee maanden geleden zijn wij zelf begonnen met de vlokken voor in een voetenbad. Ik wist al wel (wat) van het belang van magnesium voor ons lichaam maar was niet consequent met innemen of kreeg daar maagpijn van. Het principe van Zechsal producten is opname via de huid. Ik kwam in diverse berichten tegen waar de mensen er baat bij hadden en besloot het ook te proberen. De eigen ervaringen:

– meer energie en beter verdeelde energie over de dag
– diep ontspannen gevoel na een voetenbad
– betere prikkelverwerking en makkelijker in slaap komen van onze zoon
– veel minder last van PMS en menstruatie
– nagenoeg geen zoet of zout snaai behoefte meer.

Hier wilde ik het fijne van weten en inmiddels goed ge├»nformeerd en meerdere producten aan het “testen”. En daar kwam weer het onderbuikgevoel: hier wil ik graag anderen mee helpen. En zodoende dit avontuur er bij!
De komende tijd zal ik meer info plaatsen. Ook over (eigen) ervaringen.
Voor direct alle info en webshop bestellingen zie www.zechsal.eu . Met kortingscode HOMEHEART is een korting van 10% te krijgen en gratis verzenden boven 20 euro.

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks bij mij bestellen en sta ik klaar voor al uw vragen 🍀

Dolblij met net zo’n hoogwaardig en fijn product als Energetix. Beide zijn echt een aanwinst voor ons leven. Van Energetix durf ik al te zeggen dat ik dit niet meer weg kan denken! Ik vermoed dat dit met Zechsal ook gaat gebeuren!

Beide biedt een fijne ondersteuning maar is geen vervanging van medicijnen of arts.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven