Metaboolsyndroom en magnesium

Het metaboolsyndroom is een benaming voor een serie samenhangende klachten zoals overgewicht, diabetes (type2), verhoogde bloeddruk en cholesterol. Voor het eerst is in een omvangrijke studie aangetoond dat magnesiumsuppletie (met magnesiumchloride) de bloeddruk, nuchtere glucosespiegel en het triglycerine-niveau significant verlaagt!

Hier is wel enigszins geduld voor nodig aangezien de effecten werden vastgesteld na 16 weken dagelijkse suppletie met 380 mg extra magnesium. Omgerekend naar onze magnesiumolie betekent dat zo’n 30 spraytjes per dag.

Via deze link is deze magnesium olie te bestellen, Bij gebruik van de code HOMEHEART ontvangt u 10% korting. Bovendien betaalt u boven de 20 euro geen verzendkosten

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven