Begin van de balans opmaken

Allereerst allemaal de beste wensen!
⭐ Een mooi, gezellig en gezond 2018! 🌟

Januari is bij uitstek de maand om de balans op te maken met een heel leeg jaar voor ons. Tijd om te veranderen waar we niet tevreden over zijn en mee te nemen wat we juist prettig vinden. Of het nou gaat over financiën, gezondheid of relaties.

Energetix heeft mij in 2017 weer terug in de balans gekregen. Door het te dragen en door er anderen mee te helpen. Daarom grijp ik deze eerste maand van het jaar aan om een aantal sportieve en wellness producten uit te lichten en jullie hier kennis mee te laten maken.
Want Energetix is niet alleen een luxe product. Het is een investering in een mooi product én brengt wellicht meer energie en een beter welzijnsgevoel. Fijn om het jaar goed mee te beginnen!

Allereerst de SportEX. Een mooie siliconen armband met 3 powermagneten van 0,2 Tesla. De siliconen flexibele band draagt comfortabel en kan tegen vocht en is ideaal om mee te sporten maar kan ook makkelijk dagelijks gedragen worden. Ze zijn verkrijgbaar voor € 49,- in de maten s-m tm xl-xxl (14-22 cm) en is daardoor voor zowel groot als klein geschikt.
Meer info of direct bij mij bestellen? Dit kan via mail naar info@athomeandheart.nl of Facebook bericht
Bestellen kan ook rechtstreeks via mijn webshop

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven