De oorsprong

De oorsprong om mijn bedrijf te beginnen lag in mijn onderbuikgevoel “iets” voor anderen te kunnen betekenen naast mijn baan als boekhouder. Maar dat iets bleef jarenlang niet duidelijk.

Tot 2 jaar terug Energetix in mijn leven kwam. Eerst gewoon als klant (zowel ikzelf als de oudste gingen het dragen) en voor mij veranderde er zoveel positiefs dat ik mijn doel voor mijn bedrijf had gevonden. Hier wilde ik anderen mee ondersteunen!

Afgelopen najaar werd mij extra magnesium geadviseerd van Zechsal waarbij de opname via de huid gaat. Ook hier merkte ik na een korte periode duidelijk positieve veranderingen en koos ik ervoor hiermee mijn bedrijf uit te breiden. En dit voelt zo goed en bij mij passen. Mede omdat ik nog dagelijks de voordelen van mijn eigen producten ondervind.

Het is een druk bestaan met een eigen bedrijf, een baan en 2 kinderen maar ik zou niet anders willen. Dan is het extra heerlijk om ’s avonds een voetenbad te nemen of wat magnesium olie op nek en schouders te smeren en mijn magneethart daar te dragen als de kids in bed liggen en ik onderuit op de bank mag ploffen.

Het verbaasde mij ook nog hoe snel het in mijn systeem zit om de magnesium dagelijks te gebruiken aangezien ik niet zo consequent ben. Daardoor voel ik mij gesterkt om het anderen te adviseren. Want als ik het kan, kunt u het ook, lekker cliché maar waar.

En Energetix is bij mij ook dagelijks aanwezig. Dag en nacht draag ik het magneethart. Toegegeven, het is een wat lastiger product omdat het in de alternatieve sfeer blijft en de bladen er niet vol mee staan zoals de magnesium. Maar het is en blijft een prachtig product.

Ik noem het woord balans vaak. En of het nou door de producten komt, ik anderen help en blij maak of door de vele bezigheden in mijn leven, ik ervaar echt meer balans en welzijn!
Mijn pad en missie worden steeds duidelijker en er zal vast nog wel eens wat veranderen maar Energetix en Zechsal zullen daar bij blijven horen 🍀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven