Ladies fair Prinsenbeek

Zondag 23 juni staan we op de ladies fair bij zwembad De Kuil in Prinsenbeek. Een mooie zondag besteding met vriendinnen, moeder, zus, tante, nicht en/of buurvrouw. Ik krijg heel fijn weer hulp van mijn moeder dus ook voor ons een ladies fair. We staan hier van 12 tot 6 met onze stand met Energetix magneetsieraden en Zechsal magnesiumproducten. Wees welkom voor advies, de balanstest, voor een mooi sieraad of een fijn magnesiumproduct. Ook hier mag ik een lezing geven over het belang van magnesium en kunnen bij de stand producten getest worden. Ieder jaar wordt er een goed doel gekozen waar de loterij aan gekoppeld wordt. Dit jaar is dat Thebe Hagedonk. Ook hier heb ik een mooie bijdrage aan geleverd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven