Een stukje wellness in huis

De donkere en koudere dagen komen er weer aan. Wat is er dan fijner om heerlijk thuis te blijven en een stukje wellness in huis te halen? Energetix heeft een lijn met hele fijne wellness producten


het MagnetRelax ontspanningsmasker heeft maar liefst 7 magneten en is zo comfortabel dat dit zowel thuis als op reis ook als slaapmasker te gebruiken is. Maar is ook prima geschikt om thuis voor een korte periode te dragen en toch een verkwikkend wellness effect te ervaren.


de MagnetPebble en MagnetMassage zijn zeer fijn om mee te masseren. Ze geven door het materiaal en de magneten een prettig gevoel en door de krachtige magneten is het niet nodig erg veel druk uit te oefenen en daardoor ook prettig voor degene die masseert. De MagnetPebble is voorzien van een koperlaag en is graveerbaar waardoor dit een heel persoonlijk product kan worden.


de MagnetComfort is een heerlijk wellness nekkussen en is te gebruiken voor ontspanning en tijdens de slaap. Het hoogwaardige geheugenschuim wordt aan de buitenkant omhuld door knuffelzacht materiaal. De ergonomische vorm kan nekpijn en spanning helpen voorkomen. Acht sterke magneten in het schouder- en nekgebied zorgen via de magnetische kracht voor het extra wellness-effect. Ideaal voor thuis en onderweg. Verpakt in de transporttas wordt het nekkussen heel klein en kan het gemakkelijk op elke reis worden meegenomen.


Bijzonder smakelijk wordt uw drinkwater met een van deze MagnetSticks of onderzetters, waarmee u ook bij het drinken de kracht van de magneten niet hoeft te missen. Of het nu een glas of kan water, een kopje thee of koffie of een glas sap is hiermee wordt het ook een lust voor het oog. En door de verschillende ontwerpen voor iedere smaak een optie.

voor de totale wellness lijn verwijs ik u graag door naar de webshop

mocht u nog vragen hebben dan hoor ik graag van u via email info@athomeandheart.nl of een bericht op Facebook

Indien u beschikt over een Facebook account is het zeker de moeite waard om deze te liken en/of volgen!! Ook hierop plaats ik tips, nieuws en foto’s.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven