De nieuwe Energetix collectie is super mooi

Afgelopen weekend werd in Duitsland de nieuwe Energetix collectie gepresenteerd. Moderne, elegante, kleurrijke en stoere sieraden zijn ontworpen en ook de wellness collectie is flink uitgebreid. De nieuwe collectie is vanaf nu ook te bestellen in de webshop

Waarom ik altijd weer zo enthousiast ben? Ik hou van vernieuwing, ik hou van sieraden om mee te stylen en een outfit af te maken. Maar bovenal hou ik van de magneetkracht, verwerkt in een mooi jasje, en wat dit met ons kan doen. Denk aan meer energie, een betere balans en aan alle positieve kracht doordat het de doorbloeding stimuleert. Inmiddels heb ik al zoveel fijne verhalen gehoord wat de magneten voor mensen kan betekenen. En dat naast onze eigen bijzondere ervaringen. Daarom blijf ik mijn enthousiasme uitdragen!

Dit is slechts een klein deel van de nieuwe collectie.
Neem een kijkje in mijn webshop voor de gehele collectie en geniet van de mooie sieraden en fijne wellness producten!

Wil je hier wel meer over weten? Schroom dan niet en neem gerust contact op voor meer informatie. Dit kan online maar we kunnen ook een afspraak plannen voor persoonlijk advies. Dan neem ik uiteraard onder andere de nieuwe catalogus mee. Maar we kunnen ook een sieradenpresentatie te plannen. Naast de uitleg over de sieraden gaan we de balanstest doen, kunnen de sieraden geprobeerd worden en ontvangt de gastvrouw een aantrekkelijke korting.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

terug naar boven